A children’s nursery learning garden

The project was London-based Montessori-style nursery Playhood‘s learning garden. Due to the garden being used as an extension of the nursery also during the winter months, by the time we came to do the design, the lawn had been turned to mud, and therefore the folks at Playhood decided to lay down fake grass. The resulting design allows learning and interacting with Nature even in the smallest spaces. The garden has since contributed to helping them win sustainability awards.

You can read more about the design below.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: